avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pierdut Diplome de BAC
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pierdut Diplome de BAC

Buna ziua
Locuiesc de 16 ani in Germania si in tara nu Mai am pe nimeni. Acum cateva luni am fost diagnosticata cu o boala care imi limiteaza posibilitatea de a lucra in anumite domenii de activitate. La fortele de munca trebuie sa prezint diploma de BAC pentru o rescolarizare, dar diploma este pierduta. INTREBARE: Stie cineva o firma in Bacau care ma poate (contra cost)
Reprezenta in Fata autoritatilor pentru a obtine un duplicat? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sarah Hita , utilizator 11:55, 5 Iulie 2019
Ce firmă?! De un avocat aveți nevoie!
Să știți însă că procedura nu este atât de simplă cum credeți!

Astfel, primo facio este necesară o deplasare la liceul absolvit, unde se va solicita o adeverinţă pentru eliberarea unui duplicat (ce va conţine seria, numărul diplomei şi data eliberării).
Apoi, pe baza acelei adeverinţe se va da un anunţ în Monitorul Oficial!
După aceea, cu exemplarul din Monitorul Oficial se va merge la un birou notarial, pentru a se da o declaraţie pe propria răspundere din care să rezulte în ce împrejurări s-a pierdut documentul în cauză.

Abia apoi, cu înscrisurile menționate și cu două poze şi un timbru fiscal se va solicita eliberarea unui duplicat la Inspectoratul Şcolar Judeţean de care aparţine liceul absolvit!

Va multumesc mult pentru raspuns. E de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)
Mamei mele i s-a pierdut diploma de bac. ce trebuie sa facem mai ... Cytadel Cytadel Mamei mele i sa pierdut diploma de bac. Ce trebuie sa facem mai departe? (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)