avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună,mi-am pierdut diploma de 10 clase de la liceul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună,mi-am pierdut diploma de 10 clase de la liceul de industrie ...

Bună,mi-am pierdut diploma de 10 clase de la liceul de industrie uşoară din Bacău cu absolvire în 1978-1980 şi diploma de şcoală profesională de la IMU Focşani.Acum locuiesc în Italia şi-mi sînt necesare ptr înscrierea la un curs trienal ptr infermieristica.Unde trebuie să mă adresez di ce trebuie să fac. Adresa mea de e-mail este: doinafrentoaei@yahoo.it.Vă mulțumesc foarre mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 28 Septembrie 2024
Luați legătura cu fosta unitate de învățământ care v-a eliberat diploma sau cu I.J. S. Vrancea
Cred că trebuie să veniți în țară să faceți o vizită ambelor unități de învățământ (dacă mai există)
După care publicați în monitorul oficial pierderea diplomelor.
2 Mergeți la biroul notarial cu pagina din monitorul oficial în care sa publicat pierderea diplomei și dați decaratie pe proprie răspundere că ați pierdut diploma în cond necunoscute
3 Faceți o cerere la directorul instituției care a emis actul de studii și anexati

Pagina anunțului publicat în Monitor (original
Declarația notariala pe propria răspundere (original
Copia legalizată certificat de naștere
Copie carte identitate
2 poze
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
În situația pierderii sau a furtului unui act de studii, titularul/împuternicitul depune la unitatea de învățământ care a emis actul de studii original o cerere de eliberare a unui duplicat.

Cererea de eliberare a duplicatului este însoțită de următoarele documente, care se arhivează cu termen de păstrare permanent la unitatea de învățământ:
a) declarația notarială/consulară, dată de titularul actului, în care sunt cuprinse toate elementele necesare pentru identificare, împrejurările în care actul de studii a fost pierdut, precum și alte precizări care să confirme dispariția actului de studii respectiv. Se va face în mod obligatoriu următoarea mențiune: „actul de studii original nu a fost lăsat gaj/garanție la o instituție de stat sau particulară, din țară sau din străinătate, și nu a fost înstrăinat cu bună știință altei persoane fizice sau juridice“;
b) dovada publicării pierderii sau furtului actului de studii în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a;
c) copie conformă cu originalul după certificatul de naștere/căsătorie;
d) două fotografii color, format 3 x 4 cm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)