Buna ziua. Am o firma care de cateva luni nu mai are niciun angajat. La acel moment cei de la ITM mi-au dat o adeverinta pt Finante ca nu am niciun angajat. De la 1 septembrie voi angaja 1 salariat nou. Trebuie duse si acte acte la ITM in afara de depunerea Revisalului si contractul de munca?
buna ziua!
da, pe langa revisal si contractul de munca veti mai prezenta : fisa medicala cu aviz medicina muncii,eventual un act de calificare si carnetul de munca sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu a mai avut c.m.; in ipoteza nu c.m., atasam si acte de stare civila si copie buletin;atentie la termene;mai ales comunicarea, pe cale electronica, cel tarziu in preziua inceperii activitatii...
La firma unde m-am angajat de curand nu s-a lucrat cu Revisal-ul pana acum... am inteles ca trebuie descarcat de pe site-ul de la ITM si instalat... Apoi ce pasi mai urmeaza??? Am inteles ca e nevoie de o parola de la ITM ptr a lucra cu Revisal-ul... cum se procedeaza??? Nu ma prea pricep .... sunt noua in acest domeniu... va rog sa ma ajutati!