avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxe fiscale privind sechestru obligatoriu asupra unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxe fiscale privind sechestru obligatoriu asupra unui imobil

As dori sa stiu in legatura cu introducerea unei actiuni de sechestru obligatoriu asupra unui inmobil ce taxe juditiare trebuiesc platite si fiscale
Taxa de timbru pentru masurile asiguratorii este de 10 lei.
Timbrul judiciar poate fi de maxim 5 lei - in functie de valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru pt inceperea actiunii stirbu67 stirbu67 Intentionez sa actionez in instanta o persoana, crescator de porumbei, pentru deranjul fonic, mizeria de pe casa si de pe langa casa, cu toate ca a fost ... (vezi toată discuția)
Achitarea taxei judiciare de timbru si a timbrului judiciar doru6 doru6 Spuneti-mi va rog daca odata cu cererea de chemare in judecata trebuie depuse si timbre judiciare si cate astfel de timbre trebuie depuse? Alte taxe in afara ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara pentru restituirea timbrului de mediu? gigelas gigelas Buna ziua, As dori sa stiu ce taxa judiciara de timbru trebuie achitata acum,pentru o cerere de restituire a timbrului de mediu (noua taxa auto). Pana ... (vezi toată discuția)