avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Lucrez intr-o intreprinere privata si intre timp am absolvit cursurile unei facultati care nu are legatura cu profilul incadrarii mele,deci nu cred ca poate fi vorba de o avansare la locul de munca.
Intrebare:Aceste studii se trec in cartea de munca de catre Biroul Resurse Umane
al firmei?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:58, 21 August 2010
da.firma are obligatia sa va inscrie studiile in cartea de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Tehnician cu studii superioare ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Un tehnician de la o institutie bugetara cu profil de cercetare termina o facultate cu profil economic. Dupa sustinerea licentei, cere adeverinta ... (vezi toată discuția)
Adeverita studii superioare grigionut grigionut Buna ziua A şi dori sa știu dacă este legala următoarea acțiune a firmei unde lucrez. Sunt angajat la o societate de stat din anul 2001 pe post ... (vezi toată discuția)