avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului pentru o perioada de 90 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului pentru o perioada de 90 de zile

Am permisul suspendat pe o perioada de 90de zile pentru o alcolemie 0.27 in aer, de pe data de 10 iunie 2010, am sustinut examenul teortic, pe care l-am promovat, dar nu mi-am platit inca amenda, il voi putea recupera fara plata amenzii si asta cand anume?:worthy:
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2010
iuliangeorgian, utilizator
Cel mai recent răspuns: iuliangeorgian , utilizator 19:09, 22 August 2010
Se poate , la implinirea termenului . Amenda oricum se trimite in debit la administratia fiscala de la locul de domiciliu .
Iar dupa expirarea termenului am inteles ca imi va veni prin posta acasa, este adevarat?, sa cum il voi putea recupera?, iar amenda cat timp va mai ramane valabila, 5 ani?
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
iuliangeorgian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea permisului de conducere nemespetrica nemespetrica Am avut permisul suspendat iar dupa expirarea perioadei am inteles ca imi va veni prin posta acasa, este adevarat?, sa cum il voi putea recupera?, iar amenda ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis d807 d807 am avut suspendat permisul pe 90 de zile pentu nr expirate,si in data de 15 ian imi expira cele 90 de zile .ce se intampla cu permisul meu? (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan cosminasirb cosminasirb Pt o alcolemie de 0.58 in aerul expirat care sunt riscurile?amenda,suspendare permis,anulare permis,inchisoare...? (vezi toată discuția)