simonette12 a scris:
Da, ati inteles corect.
Daca infractiunea savarsita ulterior ar fi fost descoperita dupa expirarea termenului de incercare, revocarea nu mai avea loc sau daca infractiunea savarsita era din culpa, insa cum infractiunea de furt este o infractiune intentionata iar din cele relatate de dvs. rezulta clar ca aceasta a fost savarsita in intervalul celor 4 ani si 6 luni- termen de incercare.
Din pacate prietenul dvs. nu a dat atentia cuvenita dispozitiilor art 83 din c.pen. inserate in hotararea anterioara, prin care instanta aduce la cunostinta inculpatului exact cele relatate de mine mai sus.
buna seara....m-am informat putin mai bine.....si am sa va relatez un pic mai explicit cazul.....persoana ce a savarsit furtul a locuit cu partea vatamata in aceeasi casa...erau studenti si stateau in chirie...iar banii ce i-a sustras erau la vedere....erau banii strasi de chirie la care au constribuit toate cele 3 persoane ce stateau in casa la momentul respectiv.....deci nu s-a intamplat sa fie bataie sau sa intre in casa cu forta......iar restul am povestit ce s-a intamplat.....sper ca asta va ajuta cu ceva si sa imi raspundeti daca va permite timpul...o seara frumoasa