avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

Pot deschide un punct de lucru daca sunt pfa?
Cel mai recent răspuns: Viorica Grigorescu , Avocat 00:58, 22 August 2010
DA
Bineinteles, in conditiile art. 14 din OUG 44/2008:
Art. 14. - (1) Fără a aduce atingere dispoziţiilor art. 28 alin. (2), o persoană poate avea câte un singur certificat de înregistrare pentru statutul juridic, respectiv cel de PFA, titular de întreprindere individuală sau membru al unei întreprinderi familiale pentru care a fost autorizată.
(2) Schimbarea sediului profesional şi a obiectului principal de activitate se înregistrează în registrul comerţului, cu aplicarea corespunzătoare a dispoziţiilor prezentului capitol.
(3) Punctele de lucru se înregistrează în registrul comerţului, cu respectarea dispoziţiilor privind sediul profesional şi cu aplicarea corespunzătoare a dispoziţiilor prezentului capitol.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa dracea_m dracea_m Am PFA cod caen6412 si vreau sa mai adaug pe autorizatie cod5212 ce acte imi mai trebue va multumesc. (vezi toată discuția)
Completare autorizatie pfa Undertaker Undertaker care este procedura in cazul in care o pf autorizata intr-un domeniu vrea sa desfasoare activitati in alte domenii? din ce inteleg din lege nu se acorda o ... (vezi toată discuția)
Schimare domiciliu fiscal persoana fizica catinca_ana catinca_ana Sunt o persona fizica care m-am mutat cu domiciliul de la Suceava la Bacau. La Suceava aveam pe rol niste contracte de inchiriere pentru care ultima rata este ... (vezi toată discuția)