avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua,va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua,va rog sa ma ajutati

SUNT CERCETAT LA ART 180 CA FAPTUITOR.AM FOST CHEMAT SA MI SE ADUCA LA CUNOSTINTA CA A INCEPUT URMARIREA PENALA ....AM INTELES CA TREBUIE SA SEMNEZ CEVA..DACA NU VOI SEMNA..?POT FACE RECURS?DOSARUL E LA PROCUROR SI NU A AJUNS IN INSTANTA.....INCA UN LUCRU DACA SE INCEPE URMARIREA PENALA INSEAMNA K MI S-A FACUT CAZIER..?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:03, 22 August 2010
Buna ziua !
Angajati-va un avocat care , raportat la situatia concreta , sa va indrume si sa va apere interesele .
Recurs nu se poate face decat impotriva deciziilor/hotararilor emise in prima instanta .
Inca nu aveti cazier , veti avea daca instanta se va pronunta in sensul condamnarii dvs. , printr-o sentinta/hotarare definitiva si irevocabila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarirea penala maran maran Buna ziua, As vrea sa stiu daca trebuie sa fi anuntat in momentul in care s-a inceput urmarirea penala impotriva ta si daca apare ceva pe cazier(pentru ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - procedura raul24spa raul24spa SUNT CERCETAT LA ART 180 CA FAPTUITOR.AM FOST CHEMAT SA MI SE ADUCA LA CUNOSTINTA CA A INCEPUT URMARIREA PENALA ....AM INTELES CA TREBUIE SA SEMNEZ ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool amenda administrativa marigel marigel In data de 13!!!!!august, am ramas fara carnet pt. alcoolemie 0.58 in aerul expirat. Spun pe scurt. A durat vreo 2 luni jumate ca sa ma cheme la politie:nu am ... (vezi toată discuția)