avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca contractul de credit nu este reziliat si ai numai proprire pe salariu se poate ca banca sa treaca si la executare silita am primit mai multa raspunsuri si nu stiu care este mai concret mersi
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:25, 22 August 2010
Da, poate sa va execute si pe alte bunuri.
Daca contractul de credit nu este reziliat, banca nu va incepe executarea silita.
Nu are un temei sa va execute silit, daca ratele creditului se platesc sau cel putin creditul nu este declarat scadent anticipat.
Daca are rate scadente il executa.
Daca are o porire de salariu este logic ca are restante...altfel nu avea...poprirea...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale SorinM1976 SorinM1976 Buna ziua, As dori sa va intreb care este perioada maxima de neplata a ratelor care face ca intreaga obligatie de plata sa devina exigibila anticipat? Am un ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt.credit negarantat alexia2004 alexia2004 Buna seara, ziceti mey si mie, cum e treaba cu executarea asta silita: daca am un credit garantat cu ipoteca, pe un imobil a carei valoare (actuala) este mai ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)