avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... din nou despre taxa radio
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

din nou despre taxa radio

Stiu ca a fost un topic pe aceasta tema, dar a degenerat in discutii interminabile despre ce e corect si ce nu si despre rolul avocatului. Avand in vedere ca subiectul e mai mult decat oricand in actualitate, as propune sa il redeschidem, mai ales ca intre timp au fost evolutii semnificative in ce priveste jurisprudenta.
Pe scurt, am o mica firma care se tareste cu greu in conditiile economice actuale si care a fost data in judecata de SRR pentru taxa radio. La primul termen judecatorul le-a respins actiunea ca fiind netimbrata, dar SRR a facut recurs pe motiv ca e vorba de venituri publice si nu trebuie sa plateasca taxa de timbru. Probabil vor castiga recursul si urmeaza rejudecarea pe fond. Ce argumente as putea invoca pentru a scapa de plata acestei taxe, care imi impovareaza si mai mult situatia financiara? Nu stiu daca e nevoie sa mai spun ca nu posed receptoare radio pe firma, dar probabail asta nu conteaza prea mult, mai ales dupa ordonanta lui Boc din toamna trecuta care reitereaza obligativitatea paltii taxei radio-TV de catre toate firmele active.
As vrea sa cunosc si experientele altora in procesele cu SRR.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 00:40, 23 August 2010
Si in dosarele mele au facur recurs, pe care nu l-au timbrat si in final au pierdut.
Nu va faceti griji, ca ei cu asta isi pierd timpul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv - raspuns de la srr rusugaby rusugaby Salut, Am primit de la SRR Iasi o instiintare de plata a taxei radio-tv pentru o perioada de 3 ani. Le-am trimis e-mailul urmator: \\\"Buna ... (vezi toată discuția)
Taxa radio - felicitari! traiasca avocata de la cluj! Dana Marin Dana Marin [b]Felicitari doamnei avocate de la Cluj ca ne-a salvat de cosmarul taxei radio![/b] De-abia azi am aflat, cautind subiectul pe Google. Eu am platit in ... (vezi toată discuția)
E legal? rosiu simona rosiu simona Buna ziua! SC la care lucrez are adresa corespunde cu sediul. Aici locuiesc aici lucreaza. Radio difuziunea Romana le cere sa plateasca atat ca persoana ... (vezi toată discuția)