avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se pot da banii dintr-un trimestru in altul?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se pot da banii dintr-un trimestru in altul?

La Ministerul Sportului au fost impartiti banii pe capitole si pe trimestre.Se pot dirija banii de la cheltuieli cu echipamentul la cheltuieli de transport ? Adica :Intrebarea mea este daca banii impartiti pentru echipament cu destinatie de a se cheltui numai in trim IV, se pot cheltui in trim III pentru cheltuieli de transport in vederea deplasari echipei la Campionatul Mondial? Multumesc!#-o:D
Cel mai recent răspuns: rianaadnana , utilizator 20:13, 23 August 2010
Contactati: [ link extern ]

Direcţia Programe pentru Structuri Sportive
Atribuţii specifice
Art.118. Direcţia Programe pentru Structuri Sportive are obligaţia să urmărească şi să contribuie la realizarea obiectivelor din Programul de Guvernare, specifice domeniului său de activitate.
Art.119. Direcţia Programe pentru Structuri Sportive are următoarele atribuţii specifice:
1. urmăreşte modul în care federaţiile sportive naţionale si cluburile sportive din subordinea Autoritatii acţionează pentru aplicarea prevederilor Strategiei generale de organizare şi dezvoltare a activităţii de educaţie fizică şi sport din România, a planurilor pe termen mediu şi scurt, a politicilor publice în domeniu prin implementarea în programele proprii de activitate;
...................
3. colaborează la elaborarea normelor de folosire a mijloacelor materiale şi de reglementare a unor probleme financiare în activitatea sportivă, în limitele sale de competenţă;
4. colaborează la fundamentarea şi elaborarea proiectului bugetului Autoritatii, în limitele sale de competenţă;
5. realizează activitatea de execuţie a bugetului activităţii sportive, în limitele de competenţă prevăzute de reglementările legale, respectiv:
- elaborează si avizează referatele/notele de fundamentare/contractele si propunerile de angajare a cheltuielilor;
- certifică realitatea, regularitatea si legalitatea operaţiunilor consemnate în proiectele de operaţiuni realizate în cadrul direcţiei;
- întocmeşte si avizează ordonanţările de plată a cheltuielilor;
- urmăreşte derularea acţiunilor si răspunde de decontarea cheltuielilor la termenele legale.
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
legalmgm, utilizator
Nu ma prea pricep.Deci sa inteleg ca se poate? #-o Multumesc!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control vama mona_genes mona_genes Buna ziua ! In ultima perioada am parte la un depozit de baut. alcool. de controale de la vama. Verifica stocul de marfa din calculator cu cel din depozit. ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare persoana juridica catre persoana fizica florinutza29 florinutza29 Am si eu o intrebare. Trebuie sa anexez ceva documente in spatele acestui contract de sponsorizare? Mentionez ca doresc o sponsorizare pentru sport, iar ... (vezi toată discuția)
Atributi de control beghean beghean Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)