avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul la pensionare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul la pensionare?

daca la nivelul unei unitati exista contract colectiv valalbil ce prevede acordarea a 2 salarii la pensionare , 1 salariul la decesul salariatului si un salariu la nastere unui copil de catre o salariata. se mai portacorda aceste drepturi? Nu se acorda aceste drepturi in 2010 sau deloc?
Cel mai recent răspuns: Viorica Grigorescu , Avocat 03:55, 23 August 2010
Problema nr. 1: lucrati in sistemul bugetar sau in cel privat (pt. ca si aici se aplica contractele colective de munca). Daca lucrati in sistemul bugetar, cu regret va informez ca legea 118/2010 prevede la art. 9: Începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi nu se mai acordă ajutoare sau, după caz, indemnizaţii la ieşirea la pensie, retragere ori la trecerea în rezervă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie la pensionare teo09 teo09 Buna ziua, Am doua cereri in care doua salariate au solicitat o indemnizatie egala cu doua salarii de baza avute in luna pensionarii conform contractului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie acordata la iesirea la pensie miha80 miha80 Am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta, va rog! Mama mea a lucrat in invatamant si s-a pensionat incepand cu 1 iulie 2010, limita de varsta. as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la iesirea la pensie lumy23md lumy23md am iesit de 3 luni la pensie anticipata din invatamant,o colega care a iesit acum7 luni,dar pe caz de boala, a auzit ca ar putea lua doua salarii compensatorii ... (vezi toată discuția)