avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... un sfat bun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

un sfat bun

buna ziua daca executorul nu poate sa ia minorul cu forta eu pot sa chem asistenti sociali sau protectia copilului pt ma ajuta sal iau de acolo.copilul stie deja ca trebuie sa vie politia sal ie pt ca asa ìi spun bunici ca eu vin sal iau pt ca vreau sal vand eu nu vreau sal speri dar tatal ìi spune ca daca vine cu mine eu il omor si ìl vind in italia va vine sa credeti cei spune idiotul ala il sperie ca copilul sa se sperie de mine datimi un sfat bun ca eu sunt aici in italia si nu stiu ca sa fac cand se termina recursul cum sami ieu copilul de acolo va rog
Cel mai recent răspuns: ContSters163921 , utilizator 17:18, 23 August 2010
Executorul judecatoresc poate sa ia copilul, daca acesta v-a fost incredintat spre crestere si educare!
da mia fost incredintat mie cu hotarare definitiva si irevocabila dar minorul nu vrea sa vie cu mine (tatal si bunici ) minorul are 8 ani
de ce nu vrea copilul sa vina la dvs?
Buna intrebare... De ce nu doreste copilul sa vina la dvs.?
pentru ca bunici si tatal iau spus despre mine lucruri foarte rele : ca eu vreau sal omor ,sal vind in italia ca nui vreau binele ca nu sunt mama lui mai multe cuvinte si copilul este speriat de mine dar orcum copilul vorbea cu mine pana cind nu am inceput procesul pt incredintare dupa aceia copilul era schimbat si nu vorbea cum vorbea inainte .

Alte discuții în legătură

Intrebare- executare hotarare de incredintare sandu milica sandu milica buna executorul judecatoresc in un caz de incredintere minor de 8 ani a mamei sale ce face ? daca minorul nu este de acord sa se duca la mama sa la care a ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor catre mama / tatal inchis pentru omor marafx marafx Va rog un sfat daca se poate. Am obtinut divortul si incredintarea minorului de 12 ani. Lucrez legal in Italia, cu un salariu bun. Decizia judecatorului ... (vezi toată discuția)
Despre dreptul meu si al fiului meu lazar_monica lazar_monica as vrea sa stiu si eu in legatura cu fiul meu rezultat dintrun concubinaj de 5 ani.in prezent locuiesc in italia fiind despartita de concubinul meu de 6 ... (vezi toată discuția)