avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre dreptul meu si al fiului meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre dreptul meu si al fiului meu

as vrea sa stiu si eu in legatura cu fiul meu rezultat dintrun concubinaj de 5 ani.in prezent locuiesc in italia fiind despartita de concubinul meu de 6 luni.el avand deja un divort pe motivul ca era agresiv ,acelas lucru facand si cu mine in cele din urma.am fost pana si internata in spital ,iar acele violente fizice si phsihice fiind in prezenta fiului meu.eu am facut plangere aici in italia pt trafic de persoane si violenta ,el vazand ca urma sa iau copilul pt ca la plecarea mea a fost retinut de catre el,la dus in romania la parinti lui.in acest fel cei de aici nu mai pot face nimic pt ca copilul se afla in afara tari lor.in prezent copilul sta cu parinti lui iar el e aici in italia.eu as vrea sa am copilul alaturi de mine dar nu mil da ma ameninta ca ma omoara si ca daca vreau sa mai traiesc sa ii las lui.ce ar trebui facut in cazul de fata.eu cred ca normal e ca copilul sa creasca alaturi de unul din parinti daca nu este posibil cu ambi.ma deranjeaza faptul ca nu mil da nici mie dar nici el nul tine .educatia pe care ii o dau bunici nu imi place prin simplu fapt ca am sunat de cateva ori si se juca cu cutitul,iar ii zicea bunici ca o omoara,ca o ingroapa si isi cumpara alta bunica,iar toate astea la doat 4 ani.pe langa faptul ca decateori sun imi spun ca nu e acasa,ca nu vrea sa vorbeasca la telefon,si ca nu am dreptul sal iau sa petreaca nici macar o zi cu mine,am dreptul doar sal vad si atat.si va dati seama ca nu imi permit sa vin in romania in fiecare luna .va rog spuneti-mi si mie ce e de facut in cazul acesta.si daca am vreo sansa sa iau copilul de la bunici?:((
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:55, 1 Decembrie 2011
puteti veni oricand sa va luati copilul... Bunicii nu au nici un drept sa l tina, iar dvs il puteti lua si sa faceti cerere de incredintare minor catre dvs iar tatal sa fie obligat la plata pensiei de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat bun sandu milica sandu milica buna ziua daca executorul nu poate sa ia minorul cu forta eu pot sa chem asistenti sociali sau protectia copilului pt ma ajuta sal iau de acolo.copilul stie ... (vezi toată discuția)
Intrebare- executare hotarare de incredintare sandu milica sandu milica buna executorul judecatoresc in un caz de incredintere minor de 8 ani a mamei sale ce face ? daca minorul nu este de acord sa se duca la mama sa la care a ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mcdeea Mcdeea Buna ziua am cu concubinul meu un copil de 2 ani el are servici și propriu apartament.eu am stat in prenatal și după mia zis să mă las de munca sa stau cu ... (vezi toată discuția)