avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INVENTAR AFLAT IN ALT ORAS DECAT IN CARE IMI DESFASOR ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INVENTAR AFLAT IN ALT ORAS DECAT IN CARE IMI DESFASOR ACTIVITATEA

Buna ziua,
Va solicit ajutorul in urmatoarea problema:

-am fost solicitat sa preiau pe inventar bunuri ce se afla la un alt punct de lucru ,dintr-un judet vecin; bunurile vor ramane in spatiul de lucru din judetul respectiv; pe lista de inventar se afla si o masina ,pt care nu exista garaj ,urmand sa o parchez "in siguranta ",unde voi considera eu ;

-nu exista suficienti angajati pt a forma o comisie de inventariere ; la inventar vor fi prezenti : eu si singurul angajat din judetul vecin;

-motivul pt care mi se solicita acest lucru: colega din judetul vecin intra in concediu pre-natal si pana vor face angajari ar trebui sa preiau temporar gestiunea de acolo;

Stiu ca nu e obligatoriu ca angajatele care pleaca in concediu pre-natal sa predea inventarul dar nu stiu unde sa caut temeiul legal pt a le arata ca sunt si alte variante.Cunosc situatii exacte in care mamele au predat cand au intrat in concediu de maternitate si s-a suspendat contractul de munca, la cateva saptamani dupa nastere.

Va cer astfel un sfat sau o varianta pt a evita sa preiau pe inventar si sa fiu tras la raspundere pt bunuri pe care nu le pot supraveghea.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Predare gestiune MARTACESTI MARTACESTI In data de 11.12.2017 a fost efectuat inventar la gestiunea la care am fost gestionar, fara lipsuri, in data de 12.12.2017 sufar un AVC drept pentru care timp ... (vezi toată discuția)
pot sa refuz luarea in primire a unei gestiuni daca... ? Aurelian94 Aurelian94 buna ziua , Pot sa refuz luarea in primire a unei gestiuni ,daca membrii comisiesi de \"Predare Primire\" si Gestionarul predator nu mi-au acordat asistenta ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune bimbogo bimbogo Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)