avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general birou individual de arhitectura- platesc contributiile ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

birou individual de arhitectura- platesc contributiile ?

buna ziua. am un birou individual de arhitectura din 2004,mentionez ca nu am alta sursa de venit. platesc contributie la casa de asigurari de sanatate, dar la casa de pensii si somaj, cum se procedeaza? eu functionez tot anul, dar nu am lunar incasari, platesc impozit anticipat trimestrial,si la sfarsitul anului regularizari. la casa de sanatate platesc tot asa. la pensii si somaj cum se va proceda?

Alte discuții în legătură

Intrebare taxe si impozite pfa BogdanEnache BogdanEnache Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA insa am cateva nelamuriri in ceea ce priveste taxele si impozitele. Din cate am inteles, ca PFA sunt nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Model de impozitare pfa in sistem real? cum se calculeaza?? Mihai223 Mihai223 PFA in sistem real are obligatia de plata la pensi 31,5% din VENITUL DECLARAT (adica venitul pentru care doresc sa se asigure) + sanatate 5,5% (din VENITUL NET ... (vezi toată discuția)