avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general profesii liberale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

profesii liberale

As dori sa stiu daca un cabinet de avocatura trebuie sa plateasca de la 1 iulie acele contributii pentru pensii, sanatate si somaj si care sunt procedurile?
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 20:21, 23 August 2010
Nu. Exista o adresa emisa de Min. Muncii catre UNBR in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesiile liberale sunt obligate sa plateasca contributiile sociale? ramonia ramonia Buna ziua, Imi desfasor activitatea ca psiholog - profesie liberala reglementata prin legea 213/2004! Ma aflu intr-o situatie extrem de ambigua si anume: sunt ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical - cote contributii gabiclenciu gabiclenciu Pentru un cabinet medical la care determinarea venitului net se realizeaza in sistem real ( 16 % asupra diferentei dintre venituri si cheltuieli deductibile), ... (vezi toată discuția)
Contract de munca, carte de munca - cabinet avocatura valentina.r valentina.r Buna ziua! Eu lucrez la un cabinet de avocatura ca si secretara/receptionera. problema mea este daca mi se poate face carte de munca in conditiie in care eu am ... (vezi toată discuția)