avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei au spus ca nu vor ...ca au nicio sansa...Tata a continuat demersurile si dupa vreo 10 ani de judecata si-a primit terenul.Am facut toate actele cadastru si ce mai trebuie, a primit titlu de proprietate dupa care mi-a facut mie si la un frate act de vanzare-cumparare cu cadastru cu totul in regula.Problema este ca acum o sora de a tatei s-a trezit ca vrea pamant si ca il da in judecata pentru acel pamant.Intrebarea mea ar fi:Ar avea vreo sansa sa ne i-a terenul?Se poate ataca?Pamantul a fost si intabulat de 2 ori o data pe tata si o data pe mine si fratemiu.Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
ContSters144818, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters144818 , utilizator 14:56, 23 August 2010
poate sa ceara in instanta anularea titlului sora tatalui dvs insa nu are sanse reale sa castige.
Se poate ataca intr-adevar, dat fiind faptul ca sora nu a s-a declarat renuntatoare la mostenire. Terenul nu va fi luat, ci se va face un partaj in urma cererii acesteia cu privire la cotitatea ce-i revine acesteia, potrivit dreptului succesoral.
am uitat sa spun ca terenul nu e pe amplasamentul care a fost castigat ci s-a facut si un schimb cu primaria si am luat in alta parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ContSters144818 ContSters144818 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Ajutatima va rog Vasile67 Vasile67 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Help me Bogdan69 Bogdan69 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)