avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutatima va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutatima va rog

Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei au spus ca nu vor ...ca au nicio sansa...Tata a continuat demersurile si dupa vreo 10 ani de judecata si-a primit terenul conform legii fondului funciar nr. 18/1991, ale legii nr. 1/2000 si ale legii nr.247/2005 cu modificarile ulterioare fiind singurul care a depus cerere dintre frati.Am facut toate actele cadastru si ce mai trebuie, a primit titlu de proprietate dupa care mi-a facut mie si la un frate act de vanzare-cumparare cu cadastru cu totul in regula.Problema este ca acum o sora de a tatei s-a trezit ca vrea pamant si ca il da in judecata.Pamantul nu este pe amplasamentul pe care s-a castigat ci s-a facut si un schimb cu primaria.Intrebarea mea ar fi:Ar avea vreo sansa sa ne i-a terenul?Se poate ataca?Pamantul a fost si intabulat de 2 ori o data pe tata si o data pe mine si fratemiu.AJUTATIMA VA ROG orice sfat imi este de folos multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vasile67 , utilizator 19:30, 23 August 2010
Atata vreme cat nu a facut cerere de retrocedare, sora nu are nicio sansa.

va multumesc deci sa stau linistit ca nu mil poate lua nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help me Bogdan69 Bogdan69 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Are vreun drept? Mihaita1 Mihaita1 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Probleme Bogdan69 Bogdan69 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)