avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme

Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei au spus ca nu vor ...ca au nicio sansa...Tata a continuat demersurile si dupa vreo 10 ani de judecata si-a primit terenul conform legii fondului funciar nr. 18/1991, ale legii nr. 1/2000 si ale legii nr.247/2005 cu modificarile ulterioare fiind singurul care a depus cerere dintre frati.Am facut toate actele cadastru si ce mai trebuie, a primit titlu de proprietate dupa care mi-a facut mie si la un frate act de vanzare-cumparare cu cadastru cu totul in regula.Problema este ca acum o sora de a tatei s-a trezit ca vrea pamant si ca il da in judecata.Pamantul nu este pe amplasamentul pe care s-a castigat ci s-a facut si un schimb cu primaria.Intrebarea mea ar fi:Ar avea vreo sansa sa ne i-a terenul?Se poate ataca?Pamantul a fost si intabulat de 2 ori o data pe tata si o data pe mine si fratemiu.AJUTATIMA VA ROG orice sfat imi este de folos multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:14, 24 August 2010
ce actiune a introdus sora tatalui d-voastra in instanta? ce obiect are?
il da in judecata precum ca vrea si ea pamant
trebuie vazuta de un avocat actiunea formulata de sora tatalui dvs.. ori a cerut anularea titlului ori a cerut dezbaterea succesorala..in orice situatie un avocat se descurca si va castiga, dar abordarea e diferita
deci poate sa castige sora tatalui?chiar daca in termen de 15 zile de la punerea in posesie nu a atacat ca asa a spus executorul ca in termen de 15 zile se poate ataca dar de atunci au trecut 3 ani
ati mai expus aceasta problema pe ziua de azi. nu are nicio sansa matusa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutatima va rog Vasile67 Vasile67 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Help me Bogdan69 Bogdan69 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters144818 ContSters144818 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)