avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma comert cu ridicata produse chimice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma comert cu ridicata produse chimice

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un SRL pentru Comert cu ridicata al produselor chimice.
Va rog sa imi spuneti si mie care este necesarul de acte si avize pe care trebuie sa le pregatesc de la infiintare srl pana la emiterea primei facturi.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 16:37, 23 August 2010
Intrati pe site-ul ONRC si veti gasi informatii amanuntite. Registrul are chiar un serviciu care acorda consultanta.
Buna ziua,

Pentru infiintarea firmei gasiti suficiente informatii pe site-ul ONRC, sau pe alte site-uri specializate.

In ceea ce priveste avizarea/ autorizarea, in functie de volumul activitatii, veti fi nevoit sa obtineti avize in vederea functionarii punctului de lucru de la: Directia de Sanatate Publica, Mediu, Pompieri..

Spatiul va trebui sa indeplineasca o serie de conditii, cum ar aplasamentul (mai exact distanta de la spatiul de depozitate, pana la prima cladire rezidentiala), dar si conditii de amenajare, etc.

In functie de volum si de natura substantelor comercializate, ar putea fi necesara luarea in evidenta la Politie (Serviciul substante toxice..).

Bineinteles, informatiile expuse au caracter general..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl distributie produse chimice vwwhite vwwhite Buna ! Intentionez sa infiintez un SRL cu principalul obiect de activitate distributia produselor de curatenie HORECA si auto (interior-exterior). Va rog ... (vezi toată discuția)
Supraveghere magazin mixt Adrian1994 Adrian1994 Salutare, doresc sa instalez un sistem de supraveghere intr-un magazin mixt, de ce am nevoie si cum trebuie sa procedez? p.s. magazinul mixt este pe un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pompieri downlower2001 downlower2001 Buna ziua!Doresc sa aflu care este diferenta dintre aviz pompieri si autorizatie pompieri.Stie cineva daca pentru o cladire cu destinatia de ... (vezi toată discuția)