avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL distributie produse chimice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL distributie produse chimice

Buna !
Intentionez sa infiintez un SRL cu principalul obiect de activitate distributia produselor de curatenie HORECA si auto (interior-exterior).
Va rog sa-mi spuneti ce conditii de depozitare-comercializare, trebuie sa indeplineasca punctul de lucru precum si autorizatiile care imi sint necesare avind in vedere ca unele produse sint inflamabile
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vwwhite , utilizator 19:40, 25 Octombrie 2013
Pt. comercializarea substantelor chimice aveti nevoie de autorizatie de mediu. Apoi trebuie sa efectuati calculul pentru a vedea daca va incadrati sau nu in prevederile HG804/2007 - privind controlul asupra pericolelor de accident major in care sunt implicate substantele periculoase. In functie de situatia in care va incadrati si cum va incadrati aveti de indeplinit o serie de obligatii. Conditiile de depozitare - comercializare in mare sunt urmatoarele:
- spatii de depozitare inchise, cu acces restrictionat, aerisite, prevazute cu platforme betonate si sisteme de colectare a scurgerilor accidentale, depozitarea se va face separat pe categorii de substante, produsele comercializate vor fi insotite de fise de risc.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant cu butelii ( gaz imbuteliat ) 12254 12254 conf. cod CAEN 4778 este necesar obtinerea autorizatiei de functionare de la primaria pe a carei raza administrativ teritoriala efectuez acte de comert cu ... (vezi toată discuția)
Mercur alb lichid viperbossxxl viperbossxxl exista undeva in tara vreun loc unde as putea duce mercur pentru al valorifica? (vezi toată discuția)
Autorizatie distributie azotat de amoniu- ingrasamant chimic Maria Ioana 1 Maria Ioana 1 Buna ziua, As dori sa stiu daca este necesara o autorizatie ( sau mai multe ) pentru a distribui azotatul de amoniu , in sensul ca achizitionez ... (vezi toată discuția)