avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suplimente carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suplimente carnet de munca

Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti unde anume si-a mutat sediul DMSSF Bucuresti, mai exact de unde se cumpara acum file suplimentare pt carnetele de munca si care este programul de acolo...am inteles ca nu ar mai fi la Amzei ci undeva pe Ion Campineanu..multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 1 Septembrie 2010
tudorache_alyna a scris:

Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti unde anume si-a mutat sediul DMSSF Bucuresti, mai exact de unde se cumpara acum file suplimentare pt carnetele de munca si care este programul de acolo...am inteles ca nu ar mai fi la Amzei ci undeva pe Ion Campineanu..multumesc mult!

Buna ziua!
Din Calea Victoriei intrati ( coborati) pe Ion Campineanu spre Sala Palatului si imediat dupa pe partea dreapta e intrarea in sediul DMSSF, au o placuta pe zidul caldirii. In privinta programului ............ imi pare rau, candva era pana la orele 14 dar nu mai stiu cum e acum. Bafta!
Multumesc pt informatii.
Programul la DMSSF Bucuresti este Luni, Miercuri si Joi intre orele 09.00-15.00.
Tel: 021/3168415
Sa imi spuneti si mie daca gasiti suplimente.
Eu am sunat si intrebat de carnete de munca si nu aveau. Nici nu stiau cand primesc.
nu cred ca ar fii ilegal daca aceste suplimente s-ar xeroxa si utiliza cu completarea corespunzatoare B-)

Alte discuții în legătură

Carti de munca aki aki Buna ziua .Poate cineva sa ma ajute ? va rog. Trebuie sa cumpar doua carnete de munca si supliment pt carnet si nu stiu cum se procedeaza si unde s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Carte de munca -tipizat piticutzii piticutzii la locul de munca angajatorul refuza sa cumpere si sa completeze de anu buni carnetele de munca pe motiv ca, oricum o sa se scoata. sunt angajat de mai bine de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca eujad eujad stiti cumva cat costa o carte de munca? (vezi toată discuția)