avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carti de munca

Buna ziua .Poate cineva sa ma ajute ? va rog.
Trebuie sa cumpar doua carnete de munca si supliment pt carnet si nu stiu cum se procedeaza si unde s-a mutat Directia de munca Bucuresti. (cat costa)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 7 Ianuarie 2013
Cel mai bine ar fi sa cautati pe site-ul lor.
Directia de Munca si Protectia Sociala Bucuresti s-a mutat in str. Ion Campineanu, nr.20 (langa B1TV).
Program Luni, Miercuri, Joi: 09.00-15.00.
Te stafuitesc sa suni sa intrebi daca au carti de munca, acum o luna nu aveau.
Pretul unui carnet de munca este in jur de 5 lei / tipizat.
Directia de Munca si Protectia Sociala Bucuresti , actualmente Agentia pentru prestatii sociale a mun. Bucuresti s-a mutat in str. Ion Campineanu, nr.20 (mai exact langa postul B1TV).
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc pt informatie.
as dori sa ajung si eu aici Directia de Munca si Protectia Sociala Bucuresti s-a mutat in str. Ion Campineanu, nr.20 (langa B1TV),dar nu stiu exact cum,ma puteti ajuta?ce mijloc de transport circula pe acolo?va multumesc

Alte discuții în legătură

Suplimente carnet de munca tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti unde anume si-a mutat sediul DMSSF Bucuresti, mai exact de unde se cumpara acum file suplimentare pt carnetele de munca si ... (vezi toată discuția)
Adresa e-mail serviciu alocatii copii Adriana68 Adriana68 Buna ziua, As dori sa-mi schimb contul unde se transfera alocatia copilului si adresa de e-mail nu mai este valabila (alocatii@ddfssbuc.org) . Caut de doua ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat dupa 18 ani toadermarina toadermarina buna ziua. unde trebuie sa ma duc cu baiatul meu ca sa isi depuna cererea de alocatie? am inteles ca nu mai este pe str hambarului. Care este noul sediu pt ... (vezi toată discuția)