avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adresa e-mail serviciu alocatii copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adresa e-mail serviciu alocatii copii

Buna ziua,
As dori sa-mi schimb contul unde se transfera alocatia copilului si adresa de e-mail nu mai este valabila (alocatii@ddfssbuc.org) . Caut de doua zile pe internet unde sa ma adresez si nu gasesc.
La ce directie ar trebui sa ma interesez ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana68 , utilizator 11:44, 10 Mai 2013
Buna ziua,

Poate va ajuta urmatoarele informatii:

Plata alocaţiilor, indemnizaţiilor şi stimulentelor precum şi soluţionarea cererilor este efectuată de către AGENŢIA PENTRU PLAŢI ªI INSPECŢIE SOCIALÃ a Municipiului Bucureşti.
Serviciul Alocaţii şi Indemnizaţii are atribuţii de primire, înregistrare, verificare şi transmitere spre soluţionare Agenţiei a cererilor şi documentelor ce stau la baza acordării drepturilor, depuse de către beneficiarii .
Adresa Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Bucureşti - str. Ion Câmpineanu nr.20, sector 1 (zona magazinul Muzica);
Tel.: 021.250.90.20, 021.250.90.21
E-mail: apsmb@prestatiisociale.ro
Site web: www.bucuresti.prestatiisociale.ro

Program de lucru cu publicul:
Luni, Marţi şi Joi: 09:00 - 15:00,
Miercuri: 09:00 - 18:00
Vineri: NU se lucreaza cu publicul.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat dupa 18 ani toadermarina toadermarina buna ziua. unde trebuie sa ma duc cu baiatul meu ca sa isi depuna cererea de alocatie? am inteles ca nu mai este pe str hambarului. Care este noul sediu pt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters201854 ContSters201854 Buna ziua, daca copilul meu pe 3 iunie 2012 a facut 2 ani, este corect sa mai primesc indemnizatie si alocatie pt luna iunie? Pt ca eu am primit, suma ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii ramonateamo ramonateamo buna. imi puteti spune unde pot suna sa intreb de ce nu mia venit alocatia de stat pe luna februarie? (vezi toată discuția)