avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de stat dupa 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de stat dupa 18 ani

buna ziua. unde trebuie sa ma duc cu baiatul meu ca sa isi depuna cererea de alocatie? am inteles ca nu mai este pe str hambarului. Care este noul sediu pt serviciul alocati si indemnizatii pt copii din toate sect din buc? se poate ca alocatia baiatului sa se vireze in contul meu? Am card de debit bcr ., ca sa nu mai umble atat pe drumuri ca sa -si faca si el card de debit numai pt alocatie. Cu ce mijloc de transport pot sa ajung la agentia pt plati si inspectie sociala a Mun. Bucuresti? noi locuim in sect 2 cartier Doamna Ghica. baiatul a implinit 18 ani in luna aprilie anul acesta. va multumesc mult. Va doresc multa sanatate . Buna ziua
Cel mai recent răspuns: toadermarina , utilizator 20:38, 4 Iulie 2013
1. AJPIS Bucuresti, date de contact:
Adresă: Str. Ion Câmpineanu, nr.20, sector 1, Bucureşti - etaj 3
Tel: 021- 2509020, 2509021
Fax: 021-3170313
E-mail: apsmb@prestatiisociale.ro
Site: www.bucuresti.prestatiisociale.ro/

2. Luati Troleibuzul 66 pana la Universitate sau Teatru National , apoi o luati spre Pta Romana si prima strada la stanga este str.Ion Campineanu.

3. Plata alocatiei se poate face si prin card.
mii de multumiri.Va doresc servici usor., impliniri pe plan profesional cat si familiar. Buna ziua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa e-mail serviciu alocatii copii Adriana68 Adriana68 Buna ziua, As dori sa-mi schimb contul unde se transfera alocatia copilului si adresa de e-mail nu mai este valabila (alocatii@ddfssbuc.org) . Caut de doua ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters201854 ContSters201854 Buna ziua, daca copilul meu pe 3 iunie 2012 a facut 2 ani, este corect sa mai primesc indemnizatie si alocatie pt luna iunie? Pt ca eu am primit, suma ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la alocatia de stat pentru copil ? DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua, Sunt in situaia de a renunta la alocatia de stat pentru copilul meu in Romania dar nu stiu cum sa procedez. Lociesc cu sotul in Marea Britanie, ... (vezi toată discuția)