avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract in baza OG. 34/2006
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract in baza OG. 34/2006

Am si eu o intrebare legata de o actiune in justitie in urma incheierii unui contract in baza OG.34/2006, in calitate de prestator.
Am efectuat serviciile solicitate conform caietului de sarcini, iar dupa incheierea evenimentelor si semnarea proceselor-verbale de receptie s-au emis facturi catre Beneficiar, care nu a binevoit sa le achite.

As vrea sa inaintez o actiune in justitie, insa as avea nevoie de mai multe informatii legat de aceasta problema si anume:

Cu actiunea trebuie sa ma adresez Tribunalului ? asta dupa cate am citit eu in OG.34.

Ce elemente ar trebui sa contina actiunea?


Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 12:07, 1 Septembrie 2010
Cel mai bine consultati un avocat.
Intemeiati pe 119, asa cum vi s-a confirmat la o alta intrebare, mai devreme. Puteti avea si competenta Curtii, sunt niste discutii, va pot da sugestii din literatura juridica daca doriti sa va promovati singura actiunea si nu apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract executie lucrari-raspundere contractula?-prescriptie adrrian adrrian buna ziua! vreau sa va prezint si eu o speta, poate imi dati cateva sugestii -Potrivit unui contract de lucrari incheiat in august 2007 s-a convenit executia ... (vezi toată discuția)
Ce temei juridic este cel corect? nicoleta_85 nicoleta_85 o societate comerciala semneaza cu o alta societate un contract, prin care prima se obliga sa monteze diferite produse intr-un sediul al celei de-a ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica pasunat nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare legata de organizarea unei licitatii publice: In mai anul trecut s-a organizat licitatie publica pentru pasunat, ... (vezi toată discuția)