avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum si infiintez o scoala de muzica?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum si infiintez o scoala de muzica?

buna tuturor.
vreau sa infiintez o scoala de muzica (in bucuresti). se vor oferi cursuri la diverse instrumente, cursuri teoretice, seminarii si work-shop-uri pe diverse alte teme artisitice (pictura, sculptura, etc.)
1. ce sa infiintez? SRL, asociatie, fundatie, etc.?
2.am nevoie de autorizatii specifice?

multumesc anticipat pentru raspunsuri.
anna

Alte discuții în legătură

Asociatie nonprofit- scoala mrbal mrbal Se poate ca o asociatie nonprofit sa aiba activitate de instruire elevilor -scoala ( conform actului constitutiv) ? Membrii elevi pot plati sume lunare ... (vezi toată discuția)
Cum pot infiinta si finanta un centru educational gratuit pentru copii? Aiana05 Aiana05 Ma gândesc sa deschid un centru educational gratuit pentru copii într-o comuna din județul Bistrița-Năsăud. Centrul pentru copii va avea o bibliotecă de ... (vezi toată discuția)
Scoala de balet pentru dansatori roxanaclaudia roxanaclaudia buna ziua! am si eu o intrebare. doresc sa deschid o scoala de balet clasic pt dansatori nonsportivi, adica oameni ce iubesc muzica. am deja o societate ... (vezi toată discuția)