avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dupa 44 ani de munca, 650 lei pensie?!
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dupa 44 ani de munca, 650 lei pensie?!

tatal meu este nascut 19 septembrie 1949 are in jur de 44 de ani de munca cu carte de munca an regula)"stagiu total de cotzare 44 ani5 luni si28 de zile ",total puncte 5100 iar valoarea pensiei este de 650 ron este corect ?ce ar trebui facut an acest caz?
Cel mai recent răspuns: stefania_ciortan 2000 , utilizator 19:59, 23 August 2010
Va rog sa reveniti cu detalii de pe decizia de pensie.Din datele prezentate de dv. rezulta ca are 31 de puncte si nu 51.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie mihaelasasu mihaelasasu Buna ziua. Am o nedumerire legata de modul de determinare a varstei de pensionare a tatalui meu si implicit a momentului in care i-a fost aprobat in cele din ... (vezi toată discuția)
Determinarea cuantumului pensiei robiabi robiabi sunt nascut in 1949 am iesit la pensie anticipat ,am 38 ani si 2 luni vechimeam total de pcte 4825563(patruzecisiopt mii)val pct este 732,8 iar nr de pcte ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie art. 169 ind. 2 legea 263/2010 libra libra Barbat pensionat pentru limita de varsta in anul 2008, la varsta de 50 ani, cu o reducere de 15 ani a varstei standard de pensionare, datorita conditiilor ... (vezi toată discuția)