avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare cu clauza de abitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare cu clauza de abitatie

Multumesc tuturor celor ce mi-au dat ajutorul.
Am uitat sa precizez ca acel cumparator sunt chiar eu. Mai am insa o sora si de asta intrebam daca va mai face parte casa si terenul aferent din masa succesorala.
Sora mea a primit si ea 5000 m.p. extravilan pe care nici eu nu ii iau in calcul. prin urmare noi avem o intelegere verbala . Pentru restul de teren sper sa ma inteleg cu ea ca si pana acum.
Va multumesc inca odata! Mi-am format deja o idee.
Cu bine ,
Iuliana

Alte discuții în legătură

Este masa succesorala afectata in cazul meu? ContSters85334 ContSters85334 Suntem 6 frati, parintii sunt decedati, vrem sa facem partaj succesoral in situatia urmatoare: 1.O sora care a locuit permanent la casa parinteasca a primit ... (vezi toată discuția)
Verificarea autenticitatii contractului de vanzare -cumparare Niko9 Niko9 Buna ziua, Cum as putea verifica autencitatea unui contract vanzare -cumparare a unui teren care a fost dat zestre? A fost impartit in doua jumatati egale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, situat pe trei parcele, impartit aleatoriu, in sensul ca o bucata are 6000 mp, alta 6,4 ha, alta ... (vezi toată discuția)