avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces in urma unui acccident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces in urma unui acccident auto

buna ziua,

ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca pot da primaria orasului in judecata si daca am si castig de cauza? am facut un accident auto fara victime din lipsa unui indicator rutier ce treb sa arata sensul de mers ( cik era un sens giratoriu, nu am stiut si am intrat pe stanga-pe interzis si am lovit frontal un auto ce venea regulamentar), politistul rutier a spus sa dau primaria in judecata pt a recupera pagubele materiale si evfentual daune morale pt sperietura trasa de toti cei din masina, avand si un copil de 2 anisori. ce spuneti, se poate?

Alte discuții în legătură

Subiect: accident auto - cine este vinovat? florin1973 florin1973 Am si eu o intrebare in legatura cu un accident...pe 28.01.2010 am fost implicat intr-un accident de circulatie.Ma aflam pe un drum cu o singura banda de ... (vezi toată discuția)
Accident din vina unui șofer, răspuns asigurare culpa comuna. in data de 23.06,am fost implicată intr un accident ... Gabrieladogioiu Gabrieladogioiu Buna seara. In data de 23.06,am fost implicată intr un accident rutier, fara victime. Mă deplasam regulamentar pe un drum mai îngust, dar cu doua benzi de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)