avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident din vina unui șofer, răspuns asigurare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident din vina unui șofer, răspuns asigurare culpa comuna. In data de 23.06,am fost implicată intr un accident ...

Buna seara. In data de 23.06,am fost implicată intr un accident rutier, fara victime. Mă deplasam regulamentar pe un drum mai îngust, dar cu doua benzi de circulație. Intr o curba,un domn a venit din fata mea cu viteza , a intrat pe sensul meu de mers și a lovit mașina frontal in partea stângă. Pe asflat se vad și urmele frânelor, de un m și jumatate.Paguba produsă fiind o grilă și bara a fost zgâriată. Nu vroia sa recunoască vina,am ajuns cu un echipaj la fața locului care a constatat că este vina dansului. Din prea multă bunătate, că sa nu primească și amendă..am acceptat să facem doar amiabila, in care a recunoscut că a intrat pe contrasens,fara sa mai facem și proces verbal de la politie. Acum de la asigurari am primit răspuns de culpa comuna și îmi deconteaza doar 50% din reparatia mașinii. Nu înțeleg cum au ajuns la această concluzie. Ce este de făcut? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:40, 29 Iunie 2022
Nu va ramine decit sa dati in judecata firma de asigurari. Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa actionez in situatia urmatoare? es3ntzza es3ntzza intre craciun si revelion am avut un accident rutier, mai exact intr`o curba periculoasa un sofer din sens opus derapeaza intra pe contrasens si ma loveste ... (vezi toată discuția)
Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
Accident /cedeaza trecerea/ intersectie lipsita de vizibilitate davidutu davidutu Am fost implicata intr-un accident in urmatoarele conditii.. o interesectie undeva intre blocuri , am vazut semnul de cedeaza trecerea , am incetinit ... (vezi toată discuția)