avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz autorizatie constructie

Am cumparat un teren 7000 mp in anul 1992 intravilan agricol intre case construite la sosea. Dupa anul 2000 am cerut parcelarea si autorizatie constructie casa. Primaria refuza spunand ca este trecut ca SPATII VERZI. Are acest drept fiind o suprafata asa mare si in vecinatatea caselor locuite?Ce sanse am sa construiesc macar pe o suprafata mai mica?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 12:27, 24 August 2010
va trebui sa depuneti mai intai diligente pentru schimbarea destinatiei terenului...
terenurile invecinate sunt curti constructii, terenul meu nu aproba primaria pentru a fi scos din circuitul agricol,... desi are si numar de casa,.. spunand ca este trecut ca spatii verzi. Mentionez ca pe o anumita suprafata 1/3 trec fire de inalta tensiune Electrica
Pentru schimbarea destinatiei trebuie sa va adresati OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan arabil nicolae m nicolae m buna seara ! am cumparat un teren intravilan arabil cu numar cadastral si inscris in cartea funciara si vreau sa construiesc pe el, se poate?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Revenirea la extravilan !?! ginapetreus ginapetreus Buna ziua. Pentru a obtine autorizatia de constructie a unei locuinte P+M, a fost necesar sa trec terenul din extravilan in intravilan si implicit sa-l scot ... (vezi toată discuția)