avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren concesionat aflat sub cladire privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren concesionat aflat sub cladire privata

in anul 2000 am cumparat o cladire( hala de productie) situata pe un teren concesionat din domeniul privat al primariei Craiova,teren pe care vrem sa-l cumparam. Am dori sa stim daca aceasta vinzare poate fi realizata in virtutea unei legi privind dreptul cumparatorului de constructie(este vorba de terenul de sub constructie si cale de acces) de a avea in proprietate si terenul aferent.

Alte discuții în legătură

Cladire cumparata doar cu factura si chitanta fiscala fara act notarial. ALEXANDRINA2012 ALEXANDRINA2012 In anul 2011 am cumparat de la firma tatalui meu o cladire doar cu factura fiscala fara nici un act notarial. Intre timp tatal meu a decedat iar firma pe care ... (vezi toată discuția)
Obtinere drept de proprietate de proprietarul cladirii de deasupra terenului eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori si eu o indrumare in legatura cu o problema referitoare la un teren, proprietate a primariei. Situatia se prezinta in felul urmator: Un ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara un apartament intr-un bloc construit pe un teren jumatate proprietate jumatate concesionat ? PARASCHIV NICU PARASCHIV NICU Vreau sa achizitionez un apartament aflat intr-un bloc nou. Blocul este construit pe un teren in suprafata de 350mp din care 250mp proprietate si 100mp ... (vezi toată discuția)