avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot pleca cu copilul in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot pleca cu copilul in strainatate

sotia mea lucreaza in italia si eu vreau sa merg in vacanta citeva zile cu copilul la ea ce documente imi trebuiesc sa ies cu copilul din tara
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:27, 24 August 2010
pasaport, acordul sotiei dat la notar
Minorul sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport individual.
Sotia sa faca procura la consulatul roman din Italia.
pasaport si daca aveti hotarare definitiva prin care va este incredintata dvs tutela nu mai aveti nevoie de procura data de sotie prin care sa va dea acordul.
poate sa imi faca procura la orice notar din italia daca consulatul este departe
Da, poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pt copil creatza_ani2008 creatza_ani2008 pt a face pasaport unui copil de 5 luni am nevoie de hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori parinti divortati ContSters59529 ContSters59529 Cum se poate face pasaportul unui minor in cazul parintilor divortati? Ca sa fiu mai explicita, cunosc o femeie tinara care lucreaza legal in Italia de peste ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)