avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - CAS
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - CAS

Doresc sa stiu parerea unor persoane avizate cu privire la incadrarea medicilor de familie organizati in cabinete medicale individuale, asociate, grupate si societeti civile medicale in noile prevederi pentru plata CAS. Ne incadram sau nu? Si cum se va calcula venitul net? ca noi nu stim cat a fost venitul net decat anul urmator dupa ce se incheie de platit toate regularizarile la sanatate si la impozit in functie de veniturile anului precedent. Legislatia e ambigua si exista neconcordanta intre unele articole de lege, precizari nu face nimeni. La circa financiara exista mai multe opinii, nici ei nu stiu sigur, 25 e maine. AM mai pus aceasta intrebare pe forum dar nu a raspuns nimeni pana acum. Va rog faceti un efort si raspundeti, 11 000 de medici de familie in acest moment nu stiu ce trebuie sa faca si nu toti au contabili!

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumparare cu clauză. se poate face contract ... Nata88 Nata88 Contract de vânzare-cumparare cu clauză. Se poate face contract de vânzare-cumpărare cu clauză, urmând ca a doua zi lucrătoare sa se atașeze ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau cim ? caniculesei caniculesei Inca odata va rog sa ma lamuriti! Am un cabinet medical si as vrea sa colaborez (cam 2 ore pe zi) cu inca 2 persoane (medici), din care o persoana este ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical - cote contributii gabiclenciu gabiclenciu Pentru un cabinet medical la care determinarea venitului net se realizeaza in sistem real ( 16 % asupra diferentei dintre venituri si cheltuieli deductibile), ... (vezi toată discuția)