avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere pasaportului romanesc de catre un cetatean ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere pasaportului romanesc de catre un cetatean tunisian

Dupa casatoria unui cetatean tunisian cu o romanca acesta isi poate face pasaport romanesc sau nu?dupa casatorie acesta poate circula in europa?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 18:30, 24 August 2010
Poate obtine carte de rezident. Impreuna cu sotia pot calatori in UE ( fara viza).
Mai multe informatii pe www.ori.mai.gov.ro

Pasaport romanesc nu poate solicita decat dupa obtinerea cetateniei romane, conform Legii 21/1991.
dupa obinerea cartii de rezident in Romania acesta poate calatorii in europa numai impreuna cu sotia?
Ultima modificare: Marți, 24 August 2010
corina_mg, utilizator
Asa prevede legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie (romanca cu un albanez) clarasimulea clarasimulea v-as ruga sa-mi raspundeti la o intrebare: daca o romanca se casatoreste cu un cetatean strain, pe teritoriul tarii noastre, cat trebuie sa astepte cetateanul ... (vezi toată discuția)
Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)
Cetatean sarb, permis de sedere in romania DusanDule DusanDule Buna seara ! Sunt cetatean sarb si vreau sa obtin permis de sedere in Romania(sunt casatorit cu o cetateanca romanca ) am toate actele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)