avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mutare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mutare revisal

Stie cineva daca se poate muta programul cu toate datele dintr-un calculator in altul? Si daca da, cum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 6 Ianuarie 2011
Da!
Se poate muta programul,mie mi l-a mutat cel care se ocupa de IT.
Dureaza cam 2-3 ore.
aha...am inteles....deci nu e imposibil :D:D


mersi mult de raspuns =D>


si inca o intrebare care nu are legatura cu subiectul dar....incerc......stie cineva daca vor mai fi la anul carnetele de munca asa pe hartie? si sa fie completate de mana?
Buna seara, va rog sa ma indrumati si pe mine sa pot efectua mutarea programului Revisal de pe un calculator pe altul. Ca sa introduc din nou, imi iese par alb pana termin. Multumeasc anticipat.
Mergeti in C / Program Files si copiati intreg folderul REVISAL pe un stick sau CD si apoi il puneti in celalalt calculator .. nu dureaza decat cateva minute intreaga operatie.
Pe calculatorul nou trebuie sa aveti instalat programul REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ContSters113415 ContSters113415 am preluat o firma de consultanta si as vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul in care vreau sa transfer revisalul la calculatorul de acasa , are mai multe ... (vezi toată discuția)
Preluare baza date revisal ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, cum se poate prelua o baza de date cu revisal de la o fosta societate , sa nu fim nevoiti sa o luam de la capat cu inregistrarile. se salveaza pur ... (vezi toată discuția)
Revisal !!! irina.vas irina.vas Buna seara ! Trebuie sa inregistrez un contract de munca, iar baza de date de la Revisal se afla pe pc-ul fostei contabile. Mi la trimis in format .xml, iar ... (vezi toată discuția)