avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

am preluat o firma de consultanta si as vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul in care vreau sa transfer revisalul la calculatorul de acasa , are mai multe firme si multi salariati si nu as vrea sa introduc toate datele din nou? credeti ca este posibil?
Cel mai recent răspuns: ContSters113415 , utilizator 19:47, 16 Februarie 2011
Da, se poate muta REVISAL-ul de pe un calculator pe altul.
cum????

Mergeti in C / Program Files si copiati intreg folderul REVISAL pe un stick sau CD si apoi il puneti in celalalt calculator .. nu dureaza decat cateva minute intreaga operatie.
Pe calculatorul nou trebuie sa aveti instalat programul REVISAL.
multumesc!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare revisal AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Stie cineva daca se poate muta programul cu toate datele dintr-un calculator in altul? Si daca da, cum? (vezi toată discuția)
Revisal LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Doresc sa stiu si eu cum pot transfera baza de date a unei firme,din Revisal, de pe un calculator pe altul.Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Preluare baza date revisal ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, cum se poate prelua o baza de date cu revisal de la o fosta societate , sa nu fim nevoiti sa o luam de la capat cu inregistrarile. se salveaza pur ... (vezi toată discuția)