avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

maternitate

sunt insarcinata in 27 de saptamanii si sunt angajata pe perioada determinata,imi expira contractul pe 31 august iar eu ar tb sa intru in prenatal pe 10 septembrie.Ce pot face daca daca conducerea nu vrea sa-mi prelungeasaca activitatea?:(
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 17:57, 24 August 2010
contractul pe perioada determinata expira la data inscrisa in acesta.
nu poate fi obligat angajatorul sa incheie un nou contract, din pacate.
incercati sa vorbiti cu angajatorul, chiar nu poate sa va dea un concediu medical de 10zile??!! si poate asa se poate prelungi exact cu acele 10zile...nu stiu...zic si eu...sper sa fie plauzibila chestia!:thumbup:
hopeless1 a scris:

incercati sa vorbiti cu angajatorul, chiar nu poate sa va dea un concediu medical de 10zile??!! si poate asa se poate prelungi exact cu acele 10zile...nu stiu...zic si eu...sper sa fie plauzibila chestia!:thumbup:


CIM pe perioada determinata nu poate fi prelungit prin niciun "mijloc" la indemana angajatului.
Daca angajatorul nu doreste sa incheie un nou contract, angajatul nu prea are ce sa-i faca.
La expirarea contractului pe durata determinata, daca aveti stagiu de cotizare de minimum 12 luni in ultimele 24, puteti intra in somaj. Din somaj veti intra in concediu de maternitate si apoi in concediu de ingrijire copil. Pe durata celor doua concedii somajul se suspenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata in sarcina nicoletadumitrascu nicoletadumitrascu Buna ziua, Lucrez la o firma cu contract individual de munca pe perioada determinata de la 22.06.2016 urmând sa înceteze pe 21.07.2017. Menționez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil virginia g virginia g Sunt insarcinata si lucrez cu cm pe perioada determinata,adica pe 31 sept imi expira contractul,iar eu ar tb sa intru in prenatal pe 10 sept.Aangajatorul a ... (vezi toată discuția)