avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum aflu daca am primit raspuns la mesajele mele?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum aflu daca am primit raspuns la mesajele mele?

ma scuzati eu nu sunt in tema cu saituri si pc in general , cum aflu daca mi-ati raspuns la cerere ? daca puteti sa mi dati un mesaj privat (pt ca am vazut unde intru in mesaje private)si sa mi spuneti si mei unde sa urmaresc
In partea superioara a ecranului aveti o lista
in acea lista aveti un buton : "Subiecte deschise de mine"
Apasati pe acel buton si veti ajunge la subiectul. dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Anularea cererii de concediu fara plata in interes personal crivat crivat Am cerut 60 zile concediu fara plata, cu mentiunea ca este posibil sa nu am nevoie de 60 zile, si ca voi relua probabil activitatea mai curand. Inainte de ... (vezi toată discuția)