avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anularea cererii de concediu fara plata in interes ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anularea cererii de concediu fara plata in interes personal

Am cerut 60 zile concediu fara plata, cu mentiunea ca este posibil sa nu am nevoie de 60 zile, si ca voi relua probabil activitatea mai curand.
Inainte de inceperea efectiva a perioadei de concediu fara plata, am anuntat angajatorul ca nu mai vreau concediul fara plata.
Mi s-a raspuns ca cererea mea a fost transmisa la Revisal si ca nu poate fi anulata.
Ce pot face sa revin la lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 13 Martie 2015
Inregistrarea in REVISAL a suspendarii c.i.m. ca urmare a acordarii unui CFP nu poate fi anulata, insa angajatorul are posibilitatea de a modifica data de sfarsit a suspendarii.

Astfel:
- Operatia de modificare se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare"
- Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi modificata suspendarea si se apasa butonul "Continuare".
- Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.- in acest caz, se va modifica data de sfarsit a suspendarii.
- Se salveaza datele si apoi se gereaza fisierul care se va transmite la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ani123 ani123 daca un salariat e in concediu fara plata de 3 luni - poate cere prelungirea concediului farasa reia activitatea la locul de munca - si cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Cfs si revisalul 22.08.2009 22.08.2009 As dori sa stiu daca concedile fara salar se opereaza in revisal si unde (vezi toată discuția)
Perioada de suspendare pentru ccc transmisa eronat in revisal econo econo Angajata a optat pentru 1 an ccc1.: 2012-2013. Persoana care a transmis suspendarea a transmis eronat perioada 2012-2014.Ce este de facut in acest caz pentru ... (vezi toată discuția)