Am cerut 60 zile concediu fara plata, cu mentiunea ca este posibil sa nu am nevoie de 60 zile, si ca voi relua probabil activitatea mai curand.
Inainte de inceperea efectiva a perioadei de concediu fara plata, am anuntat angajatorul ca nu mai vreau concediul fara plata.
Mi s-a raspuns ca cererea mea a fost transmisa la Revisal si ca nu poate fi anulata.
Ce pot face sa revin la lucru?
Inregistrarea in REVISAL a suspendarii c.i.m. ca urmare a acordarii unui CFP nu poate fi anulata, insa angajatorul are posibilitatea de a modifica data de sfarsit a suspendarii.
Astfel:
- Operatia de modificare se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare"
- Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi modificata suspendarea si se apasa butonul "Continuare".
- Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.- in acest caz, se va modifica data de sfarsit a suspendarii.
- Se salveaza datele si apoi se gereaza fisierul care se va transmite la ITM.
Concediu fara plata
ani123
daca un salariat e in concediu fara plata de 3 luni - poate cere prelungirea concediului farasa reia activitatea la locul de munca - si cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)