avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de suspendare pentru ccc transmisa eronat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de suspendare pentru ccc transmisa eronat in revisal

Angajata a optat pentru 1 an ccc1.: 2012-2013. Persoana care a transmis suspendarea a transmis eronat perioada 2012-2014.Ce este de facut in acest caz pentru ca in revisal nu se mai poate modifica perioada de suspendare de la 2 ani la 1 an.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 27 August 2014
Daca nu ati operat incetarea suspendarii c.i.m., se poate opera modificarea suspendarii c.i.m.

Operatia de modificare se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare".

Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi modificata suspendarea si se apasa butonul "Continuare ".
Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare" - se modifica data de sfarsit a suspendarii.
Se "salveaza" datele , apoi se genereaza fisierul care se va depune/transmite la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Cfs si revisalul 22.08.2009 22.08.2009 As dori sa stiu daca concedile fara salar se opereaza in revisal si unde (vezi toată discuția)
Anularea cererii de concediu fara plata in interes personal crivat crivat Am cerut 60 zile concediu fara plata, cu mentiunea ca este posibil sa nu am nevoie de 60 zile, si ca voi relua probabil activitatea mai curand. Inainte de ... (vezi toată discuția)