avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Buna ziua, a fost semnat in urma cu cateva zile un antecontract de vanzare/cumparare intre proprietarul unei locuinte si parintii mei. Acum urmeaza sa se finalizeze tranzactia, si as dori sa stiu daca cantractul final de v/c se poate semna pe numele meu sau tretuie tot pe numele parintilor mei ?. Va multumesc pt timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:19, 24 August 2010
Se poate incheia si pe numele dvs. daca asa se doreste.
Daca notarul nu va dori sa a se proceda in acest fel aveti dreptul de a va angaja avocat.
E posibil ca notarul sa nu aiba formular si sa va trimita la avocat pentru redacarea actului sau actelor.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)
Deces promitent vanzator amavrancea amavrancea Buna ziua, Intentionez sa cumpar o locuinta de la un domn in varsta de 67 ani fara nici o ruda. Daca intre momentul semnarii antecontractului si a platii unui ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent !!!! va rog ajutatima cu un sfat!! ginamangra ginamangra Vreau sa cumpar un apartament cu banii cash dar intreaga suma o voi avea doar peste o luna asa ca m-am inteles cu vanzatorul apartamentului sa-i dau o parte ... (vezi toată discuția)