avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... intentie de examen in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

intentie de examen in magistratura

Apreciati ca au fost deosebit de "grele"subiectele de anul acesta luna August?
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
ContSters103508, utilizator
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 10:45, 27 Septembrie 2010
INM a publicat un ghid pentru rezolvarea testelor de verificare a rationamentului logic:

[ link extern ]
V-am dat un mail cu ghidul INM pt rationament logic. Scrie acolo tot ce trebuie stiut.
Rationamentul logic, dupa opinia mea, e partea usoara a examenului, e mai greu sa treci de grila.
Totusi as fi interesat sa stiu daca exista vreo logica in rezolvarile testului de rationament logic.
Este similar cu testul Einstein ?
Inteleg foarte bine notiunile juridice si le asimilez imediat ce le lecturez dar daca vreau sa fac un test de rationament,se intamplaq ceva.....ma descurc destul de greu.Probabil este o chestie de la care pleaca rezolvarea fiecarui subiect....
Aveti idee?
Cu siguranta trebuie sa fie o logica in rezolvarea testelor de rationament logic.;)

Modele de test:
[ link extern ]

eugenica2 a scris:

Totusi as fi interesat sa stiu daca exista vreo logica in rezolvarile testului de rationament logic.

nu exista logica...se raspunde la plesneala...toate raspunsurile vor fi considerate corecte
bafta maxima

Alte discuții în legătură

Cum se poate rezolva testul de la examenul de rationament logic de la inm ??? aveti o tehnica ? ClydeS ClydeS X-( Cititul atent si intelegerea textului sunt foarte importante ; primul raspuns la intrebare este de regula obtinut prin eliminarea raspunsurilor mai ... (vezi toată discuția)
Stiti cand se afiseasa lista participantilor la pretestarea inm 2011 ClydeS ClydeS M-am inscris la Univ D.Cantemir pt sustinerea testului de rationament logic inm 2011 si inca nu vad nicio afisare a repartitiei participantilor.Sunt eu prea ... (vezi toată discuția)
Pentru cei care au fost la testarea logica danik danik cat de accesibile sunt testele? sunt cu admis respins sau pe baza de note? se face o medie aritmetica cu nota de la testele grila? la ce interval de timp se ... (vezi toată discuția)