avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum se poate rezolva testul de la examenul de ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum se poate rezolva testul de la examenul de rationament logic de la INM ??? Aveti o tehnica ?

X-(

Cititul atent si intelegerea textului sunt foarte importante ; primul raspuns la intrebare este de regula obtinut prin eliminarea raspunsurilor mai putin posibile logic ; celelalte rapunsuri de la intrebare se rezolva raportat la textul initial nu la raspunsurile date anterior in acelasi mod,prin eliminare.Toate acestea in prima faza.
Daca aveti si alte puncte de vedere v-as ramane recunoscator daca le-ati exprima pe forum.Poate eu nu am tocmai cea mai buna metoda.... X-(


Cel mai recent răspuns: oti , utilizator 11:05, 31 Martie 2011
Pai si de ce esti furios?:))
Cum adica "posibile logic"?Scuze, dar ce ai scris tu...e atat de "putin logic", nu inteleg nimic.
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
aly_yoana, utilizator
Posibile logic,adica mai multe procente ca raspunsurile sa fie adevarate sau false.
Cum iti dai seama? Le iei prin excludere tinand cont de premise.
un link unde se po completa teste INM :)online
[ link extern ] /
desi mai am pana la admiterea la inm, de pura curiozitate am inceput sa rezolv un test de rationament. merge greu daca te repezesti. te iei frumos si mergi prin excludere, ce variante nu se potrivesc si de ce, sau la cerintele de genu "ce varianta NU POATE FI", mergi tot prin excludere pe ideea ca, ce se potriveste.
mi-am dat seama ca daca nu merg prin presupunere pt fiecare varianta de raspuns(adica nu le icnerc pe fiecare ca posibil raspuns), nu obtin rezultatul corect de cele mai multe ori. eu recomand rabdare si cat mai multe teste ca sa ai un fir al gandirii si o logica pe care te bazezi si o folosesti. eu zic ca mai bine rezolvi jumtate din test cu rabdare si obtii rezultate bune, decat tot testul si majoritatea rezultatelor sa fie gresite.
poate altii au alta logica, eu optez pt rabdare si varianta cu excluderea. la mine a functionat si fff putin greseli am avut, cam 10% sau nici atat
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
Gabitza88, utilizator
ClydeS a scris:

un link unde se po completa teste INM :)online
[ link extern ] /


am incercat sa mi fac cont ,imi "zic " ca you succeded si cand sa ma loghez pauza...

Alte discuții în legătură

Intentie de examen in magistratura ContSters103508 ContSters103508 Apreciati ca au fost deosebit de \"grele\"subiectele de anul acesta luna August? (vezi toată discuția)
Stiti cand se afiseasa lista participantilor la pretestarea inm 2011 ClydeS ClydeS M-am inscris la Univ D.Cantemir pt sustinerea testului de rationament logic inm 2011 si inca nu vad nicio afisare a repartitiei participantilor.Sunt eu prea ... (vezi toată discuția)
Testul de rationament logic inm 2012 prodan_cristian prodan_cristian Buna , am considerat util crearea unui topic distinct pt testul de rationament logic , mai ales avand in vedere eventuala pondere a acestuia ..... Ce tehnici ... (vezi toată discuția)