Cititul atent si intelegerea textului sunt foarte importante ; primul raspuns la intrebare este de regula obtinut prin eliminarea raspunsurilor mai putin posibile logic ; celelalte rapunsuri de la intrebare se rezolva raportat la textul initial nu la raspunsurile date anterior in acelasi mod,prin eliminare.Toate acestea in prima faza.
Daca aveti si alte puncte de vedere v-as ramane recunoscator daca le-ati exprima pe forum.Poate eu nu am tocmai cea mai buna metoda.... X-(
desi mai am pana la admiterea la inm, de pura curiozitate am inceput sa rezolv un test de rationament. merge greu daca te repezesti. te iei frumos si mergi prin excludere, ce variante nu se potrivesc si de ce, sau la cerintele de genu "ce varianta NU POATE FI", mergi tot prin excludere pe ideea ca, ce se potriveste.
mi-am dat seama ca daca nu merg prin presupunere pt fiecare varianta de raspuns(adica nu le icnerc pe fiecare ca posibil raspuns), nu obtin rezultatul corect de cele mai multe ori. eu recomand rabdare si cat mai multe teste ca sa ai un fir al gandirii si o logica pe care te bazezi si o folosesti. eu zic ca mai bine rezolvi jumtate din test cu rabdare si obtii rezultate bune, decat tot testul si majoritatea rezultatelor sa fie gresite.
poate altii au alta logica, eu optez pt rabdare si varianta cu excluderea. la mine a functionat si fff putin greseli am avut, cam 10% sau nici atat