avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum se poate rezolva testul de la examenul de ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum se poate rezolva testul de la examenul de rationament logic de la INM ??? Aveti o tehnica ?

X-(

Cititul atent si intelegerea textului sunt foarte importante ; primul raspuns la intrebare este de regula obtinut prin eliminarea raspunsurilor mai putin posibile logic ; celelalte rapunsuri de la intrebare se rezolva raportat la textul initial nu la raspunsurile date anterior in acelasi mod,prin eliminare.Toate acestea in prima faza.
Daca aveti si alte puncte de vedere v-as ramane recunoscator daca le-ati exprima pe forum.Poate eu nu am tocmai cea mai buna metoda.... X-(


Cel mai recent răspuns: oti , utilizator 11:05, 31 Martie 2011
Logarea este destul de simpla.
Trebuie putina rabdare.
Am intrat pe contul meu si nu am avut nicio problema.
Vei vedea ca exista o diferenta intre testele de la licenta care au o singura varianta de raspuns si cele de la INM care au mai multe variante .
Exista un ghid pt rezolvarea testelor de logica, destul de stufos, dar ajuta:
[ link extern ]
l-am si printat ghidul,are 400 de pagini,si e util intr-o oarecare masura dar la cele de rationament analitic e durere.N am reusit sa inteleg macar explicatiile lor.
In alte cazuri ajungeam l a acelasi rezultat dar judecand mai simplu decat era acolo explicat.
Am constatat la "simulare" ca nu sunt o "ciudatenie" ca nu mi merge mintea l a acelea, multi se plangeau ca nu au terminat partea de analitice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentie de examen in magistratura ContSters103508 ContSters103508 Apreciati ca au fost deosebit de \"grele\"subiectele de anul acesta luna August? (vezi toată discuția)
Stiti cand se afiseasa lista participantilor la pretestarea inm 2011 ClydeS ClydeS M-am inscris la Univ D.Cantemir pt sustinerea testului de rationament logic inm 2011 si inca nu vad nicio afisare a repartitiei participantilor.Sunt eu prea ... (vezi toată discuția)
Testul de rationament logic inm 2012 prodan_cristian prodan_cristian Buna , am considerat util crearea unui topic distinct pt testul de rationament logic , mai ales avand in vedere eventuala pondere a acestuia ..... Ce tehnici ... (vezi toată discuția)