avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratii pentru persoane fizice autorizate - la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratii pentru persoane fizice autorizate - la somaj, pensii cas

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati. Nu stie nimeni sa-mi spuna daca trebuie sa depun declaratiile la somaj, pensii si sanatate. Sunt angajata cu contract de munca la o firma privata si platesc la venitul realizat acolo. In paralel am o firma (PFA) de intermedieri in comertul cu diverse produse, codul caen 4619. Doresc sa stiu daca trebuie sa completez acele declaratii si care este cota contributiei individuale pentru fiecare:somaj, pensie, CAS?
Mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters160319 , utilizator 22:14, 24 August 2010
Da, trebuie sa depuneti declaratii la pensie si somaj. La sanatate inca nu, dar oricum trebuie sa mergeti la ei sa incheiati contract.
Cotele procentuale le puteti lua de pe fluturasul de salarii:
-somaj = 0.5%
- sanatate = 5.5%
- pensie = 10.5%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii angajator ionut c ionut c Buna seara! Va rog sa-mi spuneti ce contributii trebuie sa plateasca un angajator societate comerciala (S.R.L.)? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Impozit pe stimulente Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Sunt functionar public.Intrebarea mea este : Se impoziteaza atat salariul cat si stimulentul?Daca da procentele sunt identice? La un venit ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)