avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... demolare casa neintabulata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demolare casa neintabulata

Buna ziua,
cum pot sa demolez o casa care nu apara in extrasul de carte funciara, dar pentru care s-a facut o constatare de la primarie cum ca exista pe acel teren.

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:32, 18 Noiembrie 2007
o intabulezi dupa care scoti autorizatie de demolare si o demolezi:O
Romy a scris:

o intabulezi dupa care scoti autorizatie de demolare si o demolezi:O



Problema este ca pentru a o intabula trebuie sa ma judec cu statul roman, e prea complicat asa! Ce se intampla daca o daram fara autorizatie? Este o casa foarte modesta care nu merita bani si timpi investiti!
Se poate intampla o amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa fara autorizatie danezu5 danezu5 Buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care se afla si o casa de doua camere construita fara autorizatie, ce ma sfatuiti sa fac, sa cumpar terenul sau nu ?Pot ... (vezi toată discuția)
S-a daramat casa! ce fac? naefelicia naefelicia Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Mama mea are o casa batraneasca in sector 1, zona chitilei. Se plateste impozit la ea, are cadastru ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren lenuivan lenuivan Buna ziua, vreau sa cumpar un teren, pe acest teren a fost o casa, proprietarul a daramat-o, dar nu si-a schimbat contractul, contractul este de vanz-cump, dar ... (vezi toată discuția)